Udstyr – what to buy next?

Udgivet af klinting

Suunto, Polar, Apple, Garmin…. Mulighederne er efterhånden uendelige og uoverskuelige.

Jeg har efterhånden været de fleste mærker igennem. Suunto Military 5 blev brugt i min tid i forsvaret gr. GPS funktion, Batterilevetid og rødt displaylys sammenholdt med de træningsmæssige fordele ift. puls, gyro etc.

I øjeblikket og de sidste efterhånden 4 år, har jeg brugt Garmin Forerunner 630. Et ur jeg alle dage har været godt tilfreds med ift. cloud-kobling, Applikation, Pulsbælte funktion, Søvnovervågning samt batterilevetid. Deerudover har jeg jævnligt brugt Garmin Connect træningsprogrammer og funktioner til at understøtte min træning med stor tilfredshed og succes. Men nu er jeg efterhånden nået dertil, hvor generationsforskellen fra min model og de nuværende er for stor. Lidt på samme måde som når man har en Iphone 6 og Iphone X kom på markedet.

 

MAN HAR JO EGENTLIG IKKE ET BEHOV, men forfængeligheden og nyhedsværdien er jo et mål i sig selv.

Så hvad skal man købe?

 

Mine “projekt-parametre”

– Håndledspuls (uanset unøjagtigheden)

– batterilevetid (apple har ca. 1 døgn –> udelukkes)

– Spotifykompatibel (eller anden musiktjeneste) mhp. at slippe for at medbringe tlf. på løbeturen.

– træningsplankompatibel.

– søvnovervågning.

– GPS

– Livetracking

– App kompatibel.

 

Gerne pay-funktion som applepay, garminpay eller tilsvarende.

 

Min personlige favorit pt. er Garmin Forerunner 245 Music.

 

Har du nogle alternativer ?

 

Kategorier: Min hverdagTræning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *