Lyst til at skrive….. burde man starte lidt interessepræget bloggeri ?

Pyrus sang tilbage i 00’erne

gi’ mig guf og gi’ mig gotter
Store tykke nugat måtter
Lækre fine skumbananer
lakrids i lange baner
gi’ mig fløde boller eller
gi’ mig fløde karammeler
gi’ mig flere
gi’ mig mere
gi’ mig meget
gi’ mig giffen, gaffen, guf

Havde det været mig idag, sang jeg om øl, vin, smagsmæssige oplevelser og ikke mindst hvad de bidrog mig…

Det er ingen hemmelighed at jeg anvendte livsnydelse som en “gotta get away” løsning, da jeg første gang blev ramt af stress, samt at jeg fortsat finder glæder og ro ved at bevæge mig ud i afkroge af dette univers. Oplevelser præget af smagsmæssige indtryk både hvad angår alkohol samt mad, præger min hverdag. Mens jeg skriver drikker jeg svensk øl fra O/O samt sous-vide’er svinehjerte på 20 time. Hvor mange gør lige det når de er 31 ?

At have nogle timers pause fra familielivets fortravlede hverdag og ro til tanker, refleksion og eftertænksomhed, mens man mærker alkoholens sløvende ro drive ind over sig er MIT frirum, særligt efter nogle dage med poderne alene.Jeg har nydt at have drengene for mig selv i nogle dage, kun suppleret af familie- og vennebesøg i kbh, men jeg er SMADRET!!!!!!

SÅ er det heldigt at jeg kunne sætte mig ned på #christianfirtal i odense og smage lidt på deres kalmarunion event. Øl fra vores nordiske brødre (sverige og norge), hvor man blot må erkende at de skide svenskere i hvert fald er med i kapløbet.

Derudover har jeg planlagt en aften i “naturvinens” tegn imorgen lørdag og forfattet en lille playliste til gæsterne, således de er forberedt til aftenen som kommer. Min forventning er, at jeg får overvundet en enkelt eller to imorgen – TO THE DARK SIDE! SIMBA der må du ALDRIG gå ind 😛

Spørg til side. Som jeg skrev tidligere har jeg valgt at bidrage med lidt engelsk grammatik og nogle tanker vedr. stress som sygdom og herunder hvad der for mig virker i en travl hverdag. JEG er dog lidt i tvivl om, hvorvidt jeg skal kaste mig ud i et smagsmæssigt eventyr? Noget feedback på hvilke mad, øl, vin, cider, eventyr og eks. inseksmæssige smagsnuancer jeg udsætte mig selv for og evt. skal berige andre ligesindede med. Det er jo et stort arbejde, men hvis jeg finder glæde derved, hvor er faren så ift. sygdomsoverload ?

Kom med dit input.

Frederik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *