Life with stress – Coping…… et ord for overlevelse

JA. stress spiller stadig en stor rolle i mit liv!

Når de ydre omstændigheder begynder at være styrende for overskud, mental aflastning, søvn, fysisk udfoldelse og ikke mindst konstant medfører en følelse af at være på baghjul. Det er der jeg som oftest føler at følelserne og frustrationerne sidder HELT UDEN PÅ TØJET!

En hverdag præget af to institutionsbørn, skiftende arbejdstider, perioder med stor undervisningsmæssig belastning og et ønske om bare et nogenlunde fysisk godt helbred, stiller STORE krav til organisation og planlægning. Noget som desværre når der ikke er “ekstra tid” trækker store veksler på mental overhøjde samt evnen til at “recharge” batterierne. BAtterier som efterhånden er som et udtjent smartphonebatteri lige forud for lanceringen af den næste generation af smartphones.

Det er mit indtryk at jeg ikke er den eneste, så nu vil jeg prøve at reflekterer (på engelsk) på IG over hvordan jeg tackler utilsigtede situationer foruden samtaler med en psykolog.

tjek life_with_stress ud på IG og følg med 🙂

Jeg vil prøve at lave input her på siden med copingstrategier for mig og råd til at håndterer en stresset hverdag. For det er tilsyneladende en mangelvare derude 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *