Kl. 0345………sov nu bare!!

Jeg havde lykkeligt glemt de tidlige morgentimer. De dårlige serier som genudsendes, docu-soaps fra midt 90’erne, genudsendelser af nattens nyheder på news og ikke mindst den konstante baby-mumlen som underlægningsmusik.

Klokken er 0345 og jeg er netop hoppet i mit “nat-tøj” for at indtage den vanlige plads på sofaen med pode nr. 2, sådan at moderen til mine børn kan få lidt søvn og afslapning efter at have ammet utallige gange fra kl 22 til nu.
Det er jo egentlig ikke så slemt, når først søvnen er tørret af øjnene og tøjet er kommet på og er blevet varmt igen.

På samme måde som, at jeg havde glemt de lange nætter, morgener og efterfølgende dagtimer, har jeg også glemt roen som følger med. Netop nu sidder jeg med en kop kaffe mens poden småpludre i hængevuggen. Natten er blevet brugt på at forberede mig til undervisning i ugens løb, se naturen vågne gennem havedøren. En afslappende og beroligende oplevelse til trods for søvnunderskudet. Men hvad fanden! Jeg gør det gerne. Det giver fruen ro til at sove og jeg lader op på den mentale balance.

Netop som jeg skriver dette, kan jeg hører at pode nr. 1 er vågnet. Så nu starter dagen for alvor med alle de rutiner og dagligdagsopgaver som følger med.

Ha’ en god dag, jeg vil prøve til trods for træthed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *