1. august 2017…. dagen for genopstandelse!!

En måned efter min 30 års fødselsdag.
Mindre end en måned til, at min yngste søn ser dagens lys.
Første arbejdsdag efter en måned sommerferie med fokus på familien.

1. august er dagen for genopstandelsen af klinting.com, og hvorfor så det?

Lysten til at skrive dukkede op igen efter jeg i Godmorgen P3 overhørte et program om, at kvinders “ir”rationelle frygt for at gå på gaden, medfører en øget forekomst af knive, peberspray og anden selvforsvarsaggregater i det danske natteliv. En tendens som fik mig til at føle et ubehag som mand, ved instinktivt at blive opfattet som en voldsforbryder af 58 % af den danske kvindelige befolkning?

Dette indlæg skal dog ikke omhandle denne diskussion. Men jeg følte straks et behov for igen at kunne lufte mine tanker i et åbent forum, uden nødvendigvis at skulle stå til regnskab for det, havde det været et debatindlæg i eksempelvis Politikken eller Berlingske. So here it is! Min måde at bearbejde tanker endnu en gang.

Stay tuned for more 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *